Author Archive

Në vazhdën e takimeve me Drejtor të Shëndetësisë, Kryetarja e FSSHK-së Znj.Tevide Imeri takoi Drejtorin e QKMF-Rahovec Dr.Elbunit Kryeziu

Posted by:

Me datë me 23 Gusht 2022, Në vazhdën e takimeve me Drejtor të Shëndetësisë, Kryetarja e FSSHK-së Znj.Tevide Imeri takoi Drejtorin e QKMF-Rahovec Dr.Elbunit Kryeziu, Kordinatorin e QKMF-së në Rahovec Dr.Qazim Cana dhe Kryetarën e Shoqatës Sindikale të QKMF-Rahovec Znj.Belkize Kafexhiu. Me ç’rast Drejtori i uroj përzgjedhjen në pozitën e Kryetarës të FSSHK-së Znj.Imeri si dhe ofroj bashkëpunim dhe përkrahje në vazhdimësi.

Temë e diskutimit në këtë takim ishte situata aktuale në shëndetësi,  diskutim lidhur me Ligji për paga me theksë ...

Continue Reading →
0

Drejtoria e Shëndetësisë e gatshme të bashkëpunoj me Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës

Posted by:

Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi, Fahri Shabani, së bashku më zyrtarët e kësaj drejtorie, kanë pritur në dy takime përfaqësuesit e Federatës Sindikale të Shëndetësisë së Kosovës (FSSHK) si dhe përfaqësuesit regjional të FSSHKS-së, Dega në Mitrovicë.

Delegacionin i kryesisë qendrore përbehej nga Tevide Imeri, kryetare e FSSHK-së dhe Dr. Naim Sahiti, kryesues i Këshillit Drejtues të FSSHK-së, si dhe delegacioni nga FSSHK, Lirie Bajraktari Fazliu, kryetare e FSSHK-së – Dega regjionale e Mitrovicës, Agim Musa, kryetar i aktivit sindikal të ...

Continue Reading →
0

Imeri: Profesionistët shëndetësorë çdo ditë po i lëshojnë institucionet publik

Posted by:

Kryetarja e FSSHK-së, Tevide Imeri e ka theksuar trajtimin e padinjitetshëm sipas saj të punëtorëve shëndetësorë në Kosovë

Kryetarja e Federatës së Sindikatës së Shëndetësisë së Kosovës, Tevide Imeri, ka deklaruar se profesionistët shëndetësore, siç janë mjekët dhe infermierët, gatis e cdo ditë po largohen nga institucionet publike.

Ajo theksoi se ata që largohen nuk shkojnë të gjithë jashtë vendit, por sipas saj shkojnë edhe në spitalet private të cilat i kanë kushtet më të mira.

Ajo ka bërë të ditur se deri ...

Continue Reading →
0

Telegram ngushëllimi nga FSSHK

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë është tronditur thellë nga vdekja e mjekut Mentor Salihi. Me dhimbje të madhe po ashtu e kemi pranuar para disa ditësh edhe lajmin për vdekjen e shoferit të Autoambulancës Skofjar Gjini.

Continue Reading →

0

Komunikatë për media

Posted by:

Me date 23 Qershor 2022

Kryetarja e  FSSHK-së Mr.Tevide Imeri dhe Kryetarja e Komitetit të Rinisë së FSSHK-së Znj.Mirlinda Krasniqi kanë zhvilluar takim pune me kryesin e Komiteti Rinor të FSSHK-së.  Temë e këtij takimi ishte situata aktuale në shëndetësi, fuqizimi dhe roli i të rinjëve në sindikat, po ashtu u diskutua për objektivat dhe aktivitetet të Komitetit të Rinor të Federatës së Sindikatës të Shëndetësisë së Kosovës gjatë viti 2022. Kryetarja e Komitete të Rinisë Znj.Mirlinda Krasniqi i njoftoj të ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Dje me datë me 22 Qershor 2022, Delegacioni i FSSHK-së i përbërë nga Kryetarja e FSSHK-së  Znj.Tevide Imeri, Kryetari i Këshillit Drejtues Dr.Naim Sahiti dhe Nënkryetari i FSSHK-së Mr.Blerim Delija kanë zhvilluar takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Dr.Rifat Latifi, Zavendësministrën e MSh-së  Dr.Dafina Gexha  dhe këshilltarin politike Z.Liridon Iberdemaj.

Me ç’rast Ministri i Shëndetësisë ju uroj përzgjedhjen e re të udhëheqësisë sindikale për mandatin 5 vjeçar e veqanti Kryetarën e FSSHK-së Znj.Tevide Imeri si dhe ofroj bashkëpunimim dhe përkrahje, në ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Me date 08 Qershor 2022

Kryetarja e  FSSHK-së Mr.Tevide Imeri, Përfaqësuesja e Regjionit të Mitrovicës MA.PT.Lirije Fazliu Bajraktari dhe Kryetarja e Komitetit të Gruas  së FSSHK-së Znj.Teuta Mikushnica kanë zhvilluar takim pune me kryesin e forumit të Gruas së FSSHK-së.  Temë e këtij takimi ishte situata aktuale në shëndetësi, fuqizimi dhe roli i gruas sindikaliste, po ashtu u diskutua për objektivat dhe aktivitetet të Komitetit të Gruas të Federatës së Sindikatës të Shëndetësisë së Kosovës gjatë vitit 2022. Takimi ishte konstruktiv ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Kryetari i BSPK-së, z. Atdhe Hykolli, u prit në takim nga Kryetarja e FSSHK-së, znj. Tevide Imeri.

Sot, e martë, më 31 maj 2022, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, u prit në takim nga Kryetarja e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, znj. Tevide Imeri, bashkë me anëtarët e Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Nënkryetarin z. Blerim Delija, Dr. Ismet Kastrati, përfaqësues regjional i Gjilanit, dhe z. Sherif Makolli, ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për shtyp

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës i bashkohet  Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës

27 maj 2022

Sot, e premte, më 27 maj 2022, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, priti në takim përfaqësuesit e Federatës së Sindikatave së Shëndetësisë të Kosovës, Kryetarin e Këshillit Drejtues të FSSHK-së, Dr. Naim Sahitin dhe Nënkryetarin e FSSHK-së, Mr. Sc. Blerim Delijajn.

Qëllimi i takimit ishte bashkimi i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës me Bashkimin e Sindikatave të ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Sot në ambientet e Zyrës Qendrore të FSSHK-së Kryetarja znj. Tevide Imeri së bashku me Nënkryetarin Mr. Blerim Delija dhe Përfaqësuesin e Regjionit Sindikal Z. Sherif Makolli pritën në takim Kryetarin e BSPK-së  Prof.Dr.Atdhe Hykolli dhe Kryetarin e Këshillit Drejtues të BSPK-së Z. Ali Gashi.

Qëllimi i këtij takimi ishte urimi për përzgjedhjen e re të udhëheqësisë sindikale për mandatin e ri 5 vjeçar si dhe ofrimin e bashkëpunimit dhe përkrahjes për Kryetaren dhe strukturat udhëheqëse të FSSHK-së.

Gjatë takimit palët u ...

Continue Reading →
0
Page 4 of 24 «...23456...»
Creative Theme