Këshilla Juridike

Na kontaktoni:

Për këshilla juridike ju lutem na shkruani përmes formës të paraqitur me poshtë

Zyrtare ligjore: Nora Murataj

 

Vërejtje: Përgjigjet dhe këshillat dërgohen në e-mail personal.