Takim me Kryetarin e Komunës së Malishevës

Posted by:

Në vazhdën e takimeve të aranzhuara nga ana e FSSHK-së me Kryetarët e Komunave të Kosovës,delegacioni i FSSHK-së takoi Kryetarin e Komunës së Malishevës Z. Ragip Begaj.

Gjatë këtij takimi Kryetari i FSSHK-së prezentoi aktivitetet e FSSHK konkretisht aktivitetet për përmirësimin e infrastrukturës ligjore të punëtorëve shëndetësor, e informoj me problemet me të cilat përballet shëndetësia, me ligjin për shëndetësi, defektet e këtij ligji, moszbatimin ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetaren e Komunës së Gjakovës

Posted by:

Në vazhdën e takimeve të aranzhuar nga ana e FSSHK-së me Kryetarët e Komunave të Kosovës,delegacioni i FSSHK-së takoi Kryetaren e Komunës së Gjakovës Znj.Mimoza Kusari –Lila.

Temë e  diskutimit në ketë takim ishin problemet e shumta me të cilat po ballafaqohet shëndetësia kosovare e pse jo edhe ajo në Gjakovë. Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla ka thënë në këtë takim se ne biseduam me kryetaren ...

Continue Reading →
0

Kryetari FSSHK-së Dr.Blerim Syla takohet me kryetarin e Komunës së Ferizajt Z. Muharem Svarqa

Posted by:

Kryetari i komunës së Ferizajt, Muharem Svarqa së bashku me drejtorin e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Burim Karameta si dhe  Tevide Imeri  kryetare e Sindikatës Shëndetësore regjionale,  kanë pritur në një takim zyrtarë të Sindikatës së Shëndetësisë së Kosovës të kryesuar nga  Dr. Blerim Syla dhe Nënkryetari i FSSHK-së Z.Blerim Delija.

Me këtë rast kryetari i kësaj sindikatë Blerim Syla,  ka kërkuar  përkrahje nga kryetari i komunës Muharem Svarqa, që të lobojë me ...

Continue Reading →
0

MINISTRAT YAGCILAR E AGANI FOLEN PËR ASPEKTE TË SHËRBIMIT CIVIL

Posted by:

Ministri i Ministrisë  së Administratës Publike, Mahir Yagcilar, realizoi një takim pune me ministrin e Ministrisë  së Shëndetësisë  Ferid Aganin, që shoqërohej nga  përfaqësuesit  e   Federatës  së  Sindikatës  së punëtorëve shëndetësorë.

Yagcilar, mysafirëve u foli për ligjet  e miratuara dhe të tjerat që pritet të miratohen, për të cilat Ministria e  Administratës  Publike është përgjegjëse  për përcjellje dhe zbatim të tyre në praktikë.  Në ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Prizrenit

Posted by:

Në vazhdën e takimeve të aranzhuara nga ana e FSSHK-së me Kryetarët e Komunave të Kosovës,delegacioni i FSSHK-së takoi Kryetarin e Komunës së Prizrenit Prof. Dr. Ramadan Muja.Në takim ishte prezent edhe Drejtori i Drejtoratit për Shëndetësi si dhe Drejtori i QKMF-Prizren,gjatë këtij takimi Kryetari i FSSHK-së prezentoi aktivitetet e FSSHK konkretisht aktivitetet për përmirësimin e infrasturkturës ligjore të punëtorëve shëndetësor me theks të veqantë në kujdesin parësor.

Kryetari i FSSHK-së kërkoi nga Kryetari Muja që të përkushtohen maksimalisht me qëllim ...

Continue Reading →
0

TAKIM ME KFOR-IN

Posted by:

Me datë 09.01.2014 Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e vizituan pjesëtar të KFOR-it Italian nga LMT-ja.Gjatë takimit Kryetari I FSSHK-së njoftoi pjesëtarët e KFOR-it në lidhje aktivitetin e FSSHK-së përgjatë vitit 2013 dhe problemet të cilat po ballafaqohet sistemi shëndetësor në Kosovë e në veqanti gjendja e QKUK-së,gjatë takimit KFOR-I u njoftua edhe me Kërkesën e bërë nga Kryetari I Sindikatës së QKUK-së Dr. Xhemajl Selmani për shkarkimin e Drejtorit Ekzekutiv të QKUK-së Dr. Njazi Gashi.Në përgjithësi takimi ...

Continue Reading →
0

Konferenca e organizuar nga PSI dhe EPSU

Posted by:

Delegacioni i  Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës merë pjesë në konferencën  e radhës të  organizuar nga PSI  dhe EPSU.

Gjatë kësaj Konferenca për  Shëndetësinë  Rajonal të  Evropën Qendrore dhe Ballkanit Perëndimor  kanë marrë pjesë përfaqësuesit e vendeve të rajonit,  ku  teme e  diskutimit ishte  reformat në sistemin shëndetësore, dhe sigurimet shëndetësore.  Ku u diskutuan  dhe u prezantuan raportet e shtetit mbi reformat në sektorin e shërbimeve shëndetësore dhe shërbimeve sociale, roli i Komitetit të përhershëm të shërbimeve shëndetësore dhe ...

Continue Reading →
0

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Z4

Posted by:

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Me datë 25.10.2013 Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë e vizitoi Kandidati për Kryetar Komune të Prishtinës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje Z. Shpend Ahmeti së  bashku me delegacionin e tij.

Z. Shpend Ahmeti e njoftoi Kryetari e FSSHK-së Dr. Blerim Syla me programin politik për qeverisjen e Prishtinës si dhe me prioritet në sektorin e shëndetësisë me theks të veçantë Kujdesi Parësor Shëndetësor ku parashihet që të bëhet zonimi i kujdesit primar,sistemi i informimit shëndetësor. Continue Reading →

0

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Z3

Posted by:

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Gjatë takimit i cili kishte karakter debati prezent ishin punëtorët shëndetësor të tri niveleve të shëndetësisë.Në vazhdën e takimeve me partitë politike për zgjedhjet komunale të 3 Nëntorit,FSSHK u takua me Kandidatin për Kryetar Komune të Gjakovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës Dr. Luan Gola.

Dr. Luan shprehu falënderimit për Kryetarin e FSSHK-së Dr. Blerim Syla si dhe delegacionin e tij dhe theksoi se në platformën politike të LDK-së dega në Gjakovë prioritet është partneriteti me përfaqësuesit ...

Continue Reading →
0

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Z2

Posted by:

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Sot me datë 17.10.2013 Kandidati për Kryetari nga subjekti politik Lëvizja për Bashkim Z. Valon Murati me delegacion takoi Kryetarin e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës-FSSHK Dr. Blerim Syla dhe nënkryetarin Blerim Delija.

Kryetari  dhe nënkryetari i FSSHK-së gjatë takimit e njoftuan Kandidatin me të arriturat e FSSHK-së në aspektin e mbrojtjes së të drejtave të punëtorëve shëndetësor dhe avancimin ...

Continue Reading →
0
Page 22 of 23 «...101920212223