Lajme dhe Ngjarje

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës uron të gjithë anëtarëve, liderëve dhe bashkëpunëtorëve, Gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar Vitin e Ri 2020. Urojmë që viti i ardhshëm le të jetë një vit i suksesshëm në realizimin e të gjitha objektivave që garantojnë mirëqenie ekonomike dhe progres social.

0
Creative Theme