Lajme dhe Ngjarje

I kërkojnë paga jubilare, shefi i SHSKUK-së thotë që s’ka buxhet

Posted by:

Punëtorëve shëndetësor kosovar u është kërkuar që mos të realizojnë një të drejt të tyre.

Madje, u është thënë që nëse kërkojnë pagën jubilare, ky veprim do të hyj në vlerësimin e performancës, njofton Klan Kosova

Ndaj kësaj kërkese të menaxhmentit të SHKSKUK-së ka reaguar sindikata

0
Creative Theme