Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Pas marrjes së infomatave përmes mediave se Pejë dhe Istog janë në vështirësi të mëdha, pas erërave të forta, pa energji elektrike, me dëme të konsiderueshme materiale, shtyllat elektrike nëpër tokë, tjegulla të  rrënuara nga objektet e Institucioneve Shëndetësore , Federata e Sindikatave të shëndetësisë së Kosovës gjegjësishtë Kryetari i FSSHK-së Dr.Blerim Syla  ju ofron përkrahjen të parezervë Institucioneve Shëndetësore respektivisht punëtorëve shëndetësor deri në stabilizimin e kësaj gjendje.

0
Creative Theme