Author Archive

Komunikatë për media

Posted by:

Dje me datë me 22 Qershor 2022, Delegacioni i FSSHK-së i përbërë nga Kryetarja e FSSHK-së  Znj.Tevide Imeri, Kryetari i Këshillit Drejtues Dr.Naim Sahiti dhe Nënkryetari i FSSHK-së Mr.Blerim Delija kanë zhvilluar takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Dr.Rifat Latifi, Zavendësministrën e MSh-së  Dr.Dafina Gexha  dhe këshilltarin politike Z.Liridon Iberdemaj.

Me ç’rast Ministri i Shëndetësisë ju uroj përzgjedhjen e re të udhëheqësisë sindikale për mandatin 5 vjeçar e veqanti Kryetarën e FSSHK-së Znj.Tevide Imeri si dhe ofroj bashkëpunimim dhe përkrahje, në ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Me date 08 Qershor 2022

Kryetarja e  FSSHK-së Mr.Tevide Imeri, Përfaqësuesja e Regjionit të Mitrovicës MA.PT.Lirije Fazliu Bajraktari dhe Kryetarja e Komitetit të Gruas  së FSSHK-së Znj.Teuta Mikushnica kanë zhvilluar takim pune me kryesin e forumit të Gruas së FSSHK-së.  Temë e këtij takimi ishte situata aktuale në shëndetësi, fuqizimi dhe roli i gruas sindikaliste, po ashtu u diskutua për objektivat dhe aktivitetet të Komitetit të Gruas të Federatës së Sindikatës të Shëndetësisë së Kosovës gjatë vitit 2022. Takimi ishte konstruktiv ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Kryetari i BSPK-së, z. Atdhe Hykolli, u prit në takim nga Kryetarja e FSSHK-së, znj. Tevide Imeri.

Sot, e martë, më 31 maj 2022, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, u prit në takim nga Kryetarja e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, znj. Tevide Imeri, bashkë me anëtarët e Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Nënkryetarin z. Blerim Delija, Dr. Ismet Kastrati, përfaqësues regjional i Gjilanit, dhe z. Sherif Makolli, ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për shtyp

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës i bashkohet  Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës

27 maj 2022

Sot, e premte, më 27 maj 2022, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, priti në takim përfaqësuesit e Federatës së Sindikatave së Shëndetësisë të Kosovës, Kryetarin e Këshillit Drejtues të FSSHK-së, Dr. Naim Sahitin dhe Nënkryetarin e FSSHK-së, Mr. Sc. Blerim Delijajn.

Qëllimi i takimit ishte bashkimi i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës me Bashkimin e Sindikatave të ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Sot në ambientet e Zyrës Qendrore të FSSHK-së Kryetarja znj. Tevide Imeri së bashku me Nënkryetarin Mr. Blerim Delija dhe Përfaqësuesin e Regjionit Sindikal Z. Sherif Makolli pritën në takim Kryetarin e BSPK-së  Prof.Dr.Atdhe Hykolli dhe Kryetarin e Këshillit Drejtues të BSPK-së Z. Ali Gashi.

Qëllimi i këtij takimi ishte urimi për përzgjedhjen e re të udhëheqësisë sindikale për mandatin e ri 5 vjeçar si dhe ofrimin e bashkëpunimit dhe përkrahjes për Kryetaren dhe strukturat udhëheqëse të FSSHK-së.

Gjatë takimit palët u ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Adresimi i Kryetares së FSSHK në Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë

Më 12 maj, festojmë Ditën Ndërkombëtare të Infermierëve. Këtë vit, pandemia e COVID-19 duket pak më e zbehur, por jo edhe roli vendimtar i infermierëve në sektorin shëndetësor në shoqërinë tonë. Përkundrazi, me zvogëlimin e numrit të vdekjeve, ulet edhe vëmendja e mediave dhe politikanëve për rolin e atyre që rrezikuan jetën gjatë pandemisë.

Ne u bëjmë thirrje sërish politikëbërësve të njohin punën vendimtare të infermierëve dhe të sigurojnë paga dhe kushte ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Sot me datë 06 Maj 2022 Kryetarja e FSSHK-së Znj.Tevide Imeri dhe Nënkryetari i FSSHK-së Mr.Blerim Delija kanë mirëpritur në takim Kryetarin e Shoqatës Sindikale të Infermierëve Z.Përparim Berisha dhe Nënkryetarin e Shoqatës së Infermierëve Z.Enlirat Duraku  të cilët i uruan suksese dhe punë të mbarë Kryetares dhe  strukturave udhëheqëse të Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Palët u dakorduan që ditët në vijim të zhvillojn takim me Kryesitë e tyre  në mënyrë që të punohet bashkërisht në interes të ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Sot me datë 04.05.2022 në  Zyrën Qendrore të FSSHK-së është bërë pranim dorëzimi i detyrës së Kryetares në  prezencë të Komisionit për pranim dorëzimin e detyrës zyrtare  i cili Komision ka verifikuar dokumentacionin të cilin edhe ia kanë dorëzuar Kryetares znj. Tevide Imeri.

Kryetarja pas marrjes së detyrës zyrtarisht u zotua se do të përmbush të gjitha premtimet e dhëna para anëtarësisë së gjerë dhe si aktivitet të parë ka përcaktuar takimin me patnerin social Ministrinë e Shëndetësisë.

Nga java e ardhshme ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Me anë të kësaj Komunikate i adresohem Kryeministrit të vendit Z. Albin Kurti dhe Ministrit të Shëndetësisë Z. Rifat Latifi.

  1. Kryeministër është koha e fundit që po ju adresohemi para se të ndërmarrim veprime sindikale.

Duke u nisur nga fakti se gjendja e punëtorëve shëndetësor është duke u përkeqësuar ditë për ditë, nuk kemi mjete për punë, nuk kemi kushte për punë, e dita ditës mjekët dhe infermierët po e lëshojnë Kosovën dhe sistemin publik,ju lutemi të reflektoni në dy kërkesat e ...

Continue Reading →
0

Blerim Syla e konsteston procesin zgjedhor të kandidatëve: Do të kandidoj në kongres

Posted by:

Kryetari në detyrë i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë Blerim Syla, po e konteston procesin e kandidaturave për kryetar të kësaj organizate.

Syla në një bisedë për Gazetën ka thënë se ky proces është udhëhequr nga një person i cili ka dal në pension dhe sipas tij kjo është në kundërshtim me statutin e FSSHK-së.

“Ju mundeni me verifiku. Ne nuk e kemi dit që ai ka dal në pension sepse e ka mbajtur fshehtë që nga viti i kaluar. Me statut ...

Continue Reading →
0
Page 3 of 22 12345...»
Creative Theme