Author Archive

KËRKESË PUBLIKE NGA FSSHK

Posted by:

I nderuari Z.Kryeministër,

Me vëmendje e kemi përcjellur seancën e Kuvendit të Kosovës me datë 06.08.2021 në të cilën u votua për miratimin e marrëveshjes kornizë të kredisë së datës 14 Gusht 2020 në mes të Kosovës dhe Bankës Zhvillimore të Këshillit të Evropës për financimin e projektit”Reagimi emergjent ndaj COVID-19” si dhe të Marrëveshjes bilaterale me Qeverinë e Luxemburgut për vazhdimin e projektit për bashkëpunim dhe zhvillim që quhet”program për mbështetje shëndetësore”.

Jemi shumë të lumtur që këto marrëveshje kanë kaluar ...

Continue Reading →
0

Kërkesë publike nga FSSHK

Posted by:

Pasi që janë bërë disa muaj që nuk kemi marr përgjigje për kërkesat e adresuar tek të gjitha instancat shtetërore relevante në lidhje me pagesën e shtesave në pagë për punëtorët shëndetësor,Kryesia e FSSHK-së bën këtë kërkesë publike.

Kur jemi para miratimit në Kuvend të Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021 kërkojmë edhe njëherë që të përfshihet pagesa e shtesës në pagë për të gjithë të punësuarit ...

Continue Reading →
0

Oferta për Auditim

Posted by:

Të nderuar,

Ju lutemi gjeni më poshtë informacionet dhe  kërkesat për shërbimin në lidhje me auditimin e pasqyrave financiare të xhirollogarisë kryesore të FSSHK-së si dhe për xhirollogaritë e Regjioneve Sindikale,Sindikatën e QKUK-së,Sindikatën e IKSHPK,Sindikatën e EKTGJ,Sindikatën e Stomatologjisë dhe Sindikatën e IML-së.

Organizata: FSSHK
Tipi i Shërbimit të kërkuar: Auditimi i pasqyrave financiare për vitet 2020

-2021-2022

Data e dorëzimit të ofertës financiare dhe dokumentacionit:  7 ditë pas publikimit në shtypin ditor.

Informacion mbi FSSHK-në

Federata e Sindikatave ...

Continue Reading →
0

Syla e akuzon Muratin: Ministri ka thënë se shtesat për mjekët janë ndalë sepse ata nuk kanë më punë

Posted by:

Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Blerim Syla, ka thënë se i gjithë personeli shëndetësor është ofenduar sot në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, pasi nuk u janë vazhduar shtesat për mbi pagë.

Syla në Edicionin Special në Klan Kosova ka theksuar se ata nuk e dinë arsyen se pse nuk janë duke u vazhduar shtesat.

“Opinioni e di se për 23 muaj me radhë punëtorët shëndetësor janë ballafaquar me një situatë jo të zakonshme. Si kryetar i sindikatës ...

Continue Reading →
0

Komunikatë për media

Posted by:

Delegacioni i FSSHK-së i prirë nga Kryetari i FSSHK-së dr. Blerim Syla, Nënkryetari i FSSHK-së Mr. Blerim Delija, Përfaqësuesi Regjional për Regjionin e Pejës Z.Bujar Agusholli si dhe përfaqësuesi i Sindikatës së QKMF-Deqan sot në mëngjes kanë vizituar Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan, për tu njoftuar më për së afërmi me situatën e krijuar pas helmimit të mbi 1000 të helmuar.

Nga menaxhmenti i QKMF-së u morrën informata në lidhje me gjendjen shëndetësore të pacientëve të trajtuar, furnizimin me ...

Continue Reading →
0

Intervista e Kryetarit te FSSHK-së Dr.Blerim Syla të dhënë për Ekonomia online

Posted by:

Largimi i mjekëve trend në rritje, kërkohet të ndryshohet Ligji për shëndetësi

Në gjashtë mujorin e vitit 2021 ka pasur rritje të kërkesave për vërtetim nga mjekët për t’u larguar nga Kosova. Nga ky komunitet thonë se për të ndalur këtë trend duhet të ndryshohet Ligji për shëndetësi dhe të bëhet Ligji i pagave.

Kryetari i Odës së Mjekëve të Kosovës, Pleurat Sejdiu, në një prononcim për Ekonomia Online, tha se projeksioni i largimit të mjekëve për këtë vit pritet të shkojë ...

Continue Reading →
0

Kërkesë Publike nga FSSHK-ë

Posted by:

I nderuar Zt.Kryeministër Kurti,

Kërkojmë nga Ju bazuar në Ligjin  nr.07/L-006 për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës që të ju vazhdon shtesat në pagë për punëtorët shëndetësorë deri në fund të Pandemisë apo aprovimit të Ligjit të Pagave.

Jemi të detyruar të bëjmë publike këtë kërkesë pas dhjetërave shkresave që ja kemi adresuar: Presidenitës të Republikës së Kosovës, Zyrës së Kryeministritë, Ministrave përkatës, Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Deputetëve që përfaqësojn komunitetin shëndetësor në Parlamentin ...

Continue Reading →
0

FTESË PËR OFERTË

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës bënë ftesë për palët e interesuara për dorëzimin e ofertave për blerjen Loptop për nevojat e zyrës Qëndrore të FSSHK-së.

Ofertuesi duhet të kenë këto specifika :

Memoria: 256 ose 512 GB SSD

RAM: 8 ose 16 GB

Ekrani: 13.3” – 15.6”

Sistemi operativ: Windows 10

Brendi: Lenovo, HP , Dell

Procesori: i5 apo i7

Ftesa për ofertë do të jetë e hapur shtatë (7)  nga dita e publikimit në webfaqe të FSSHK-së.

Të gjithë të interesuarit duhet të dorëzojnë ofertën në Zyrën Qendrore të FSSHK-së me ...

Continue Reading →
0

Terms of Reference for National Consultant

Posted by:

 

The Trade Union Health Federation of Kosova is seeking for a National Consultant to conduct a survey to the health workers and police officers to get insights about their perception but also analyses their inputs for the fund to consider the needs of the health workers and police officers.

Project Background

The Trade Union Health Federation of Kosova – is a representative organization of health workers in the Republic of Kosovo, which is a trade union organization, which consists of about ...

Continue Reading →
0
Page 10 of 24 «...89101112...»
Creative Theme