Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Njoftojmë opinionin e gjerë se edhe për kundrejt pritjeve tona që të takohemi me institucionet shtetërore,kjo e fundit nuk ka reflektuar.

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës si pasojë e mos përgjigjes nga ana e Qeverisë është e obliguar që nesër me datë 02.12.2021 e Enjte të mbajë Grevë 8(tetë) orëshe pranë institucioneve shëndetësore.

Këshilli Qendror Grevist  siguron se  të gjitha shërbimet emergjente do të jipen konform Ligjit mbi Greva.

Me këtë rast kërkojmë  mirëkuptim nga ana e popullatës.

Me respekt,

Këshilli Qendror Grevist

0
Creative Theme