Lajme dhe Ngjarje

Konferencë per media

Posted by:

Te nderuar Gazetar/e,

Ju ftojmë në konferencën për media të organizuar nga  Federata e Sindikatave te Shëndetësisë Kosovës, Konferenca do të mbahet me  25 Nëntor  2021 ( E Enjte) në  ora 13:30,  me

Temë: Ecuria e Grevës të Punetoreve shëndetësorë

Konferenca do te organizohet në Sheshin Skenderbeu Prishtinë

Pjesëmarrja Juaj do te na nderon,

Me respekt,

0
Creative Theme