Video galeria

Intervista e Kryetarit të FSSHK-së dr.Blerim Syla të dhëne KTV ne emisionin INTERAKTIV me date 18.09.2020 me temë Kërkesa e punëtorëve shëndetësor

Posted by:

Syla: Nuk kemi spital COVID-19, kemi improvizime

“Neve nuk kemi spital COVID-19, kemi improvizime”, tha kryetari i Federatës së Sindikatës së Shëndetësisë, Blerim Syla, derisa ka shtuar se “me improvizime nuk mbahet shëndetësia

E ka quajtur të brishtë situatën me virus, derisa ka thënë se mund të ketë përkeqësime të situatës.

“Duhet të përgatitemi për të keqen, edhe pse shpresoj të mos vjen kurrë”, tha Syla në Interkativ.

Prej kur shpërtheu pandemia, rreth 1500 punëtorë shëndetësorë janë infektuar me koronavirus

Kryetari i Federatës së Sindikatës ...
Continue Reading →
0

Posted by:

Një projekt i realizuar nga Profesori Blerim Grubi dhe studentët nga Universiteti i Prishtinës -Klasa e Violës,  përkushtuar personelit mjekësorë,  interpretojnë Brikena Berisha, Entela Qarkagjija ,Lirdina Kukaj, Valza Godeni, Alkesta Gllogjani,Shpëtim Zymberi në piano Lirika Pula,ndërsa realizimi teknik nga Ilir Kodhima.

Continue Reading →
0
Page 1 of 5 12345
Creative Theme