Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Kryetarit të  Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës Dr.Blerim Syla në  Emisionin e Lajmeve Qendrore në RTK-ë ku pjesëmarrës  ishin edhe kryetari i Odës së Mjekëve Dr. Pleurat Sejdiu, Kryeministri në detyrë Zt.Albin Kurti dhe Ambasada e SHBA-së në Kosovë me temë Serbia ndalon mjekët Kosovarë.

Posted by:

0
Creative Theme