Arkiva

Takim mes FSSHK-së, Përfaqësuesit te OMK dhe Kryetarit te Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

Posted by:

Sot ne objektin e Kuvendit te Kosovës u mbajt takim mes FSSHK-së, Përfaqësuesit te Odes se Mjekeve dhe Kryetarit te Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media .

Temë e takimit ishte Projektligji mbi Pagat. Ne fjalën hyrëse Kryetari i Komisionit z. Nait Hasani deklaroi qe janë duke marrë vërejtjet nga te gjithë përfaqësuesit e organizatave por problemi është me shumë politik sepse përbërja e komisionit është e atillë qe shkakton telashe për kalim ne komision por ofroi mbështetjen e ...

Continue Reading →
0

Marrëveshjet e arritura mes FSSHK-së dhe subjekteve afaristë janë :

Posted by:

Në  bazë të Ligjit 04/L-011 mbi organizimin sindikal në Kosovë  në Neni 9 paragrafin 4, “anëtarit të sindikatës i jepet kartela e anëtarësisë si dëshmi për anëtarësim”.FSSHK- ja e  përkrahur nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në kuadër të projektit  ” Përkrahin partnerët social” i financuar nga Bashkimi Evropian  i ka pajisë të gjithë anëtarët e saj me kartela.

Te gjithë anëtarët e FSSHK-së të cilët janë pajisur me kartela të anëtarësisë do të gëzojnë të gjitha benifecionet  të cilat ...

Continue Reading →
0

Tryezë nga FSSHK në përkrahje të Solidar Suisse

Posted by:

Me datën 25 Mars 2016; Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovë FSSHK në përkrahje të Solidar Suisse Kosovë kanë prezentuar të gjeturat nga hulumtimi mbi “ Rritja e pagave të mjekëve specialist për kujdesin shëndëtesorë public të qëndrueshëm në Kosovë”. Raporti përshkruan disa fakte kyçe në lidhje me gjendjen aktuale dhe preferencat për të ardhmen, dhe se si ndryshimet në status quo-në mund të jenë të dobishme për sistemin shëndetësor të Kosovës. Pjesëmarrësit e takimit ishin udhëheqesit e qendrave ...

Continue Reading →
0

MSh dhe FSShK nënshkruajnë Kontratë Kolektive Sektoriale

Posted by:

MSh dhe FSShK nënshkruajnë Kontratë Kolektive Sektoriale

Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Imet Rrahmani  dhe Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Blerim Syla sot në Ministrinë e Shëndetësisë, nënshkruan Kontratë Kolektive Sektoriale.

Me këtë rast Ministri Rrahmani tha se sot MSh-ja dhe FSShK-ja, nënshkruan Kontratën Kolektive Sektoriale, e cila është si rezultat i marrëveshjeve të  arritura në takimet e mëhershme, kemi arritur marrëveshje që të paguhet përvoja e punës, dhe besoj se ky obligim i yni ndaj ...

Continue Reading →
0

Arkiva 2 lajme

Posted by:

Ministri Agani merë pjesë në inaugurimin e Zyrës së FSSHK-së

Ministri i Shëndetësisë së Ferid Agani mori pjesë  në inaugurimin e Zyrës qendrore të Federatës së Sindikalistëve Shëndetësorë të Kosovës (FSSHK-së), me ftesë të kryetarit të saj, Blerim Syla.

Ministri Agani e vlerësoi angazhimin e FSSHK-së në procesin e reformave në shëndetësinë kosovare dhe ftoi në bashkëpunim të mëtutjeshëm me qëllimin që shëndetësia kosovare të ngrihet ...

Continue Reading →
0
Page 2 of 2 12
Creative Theme