Author Archive

Takim me Nënkryetarin e Komunës së Mitrovicës

Posted by:

Me datë 19 Prill 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takim me Nënkryetarin e Komunës së Mitrovicës Zt.Faruk Mujka dhe Drejtoreshën për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Znj.Erseka Hasanaj. Në kuadër të projektit “Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.
Qëllimi i këtij takimi ishte që Nënkryetari i Komunës së Mitrovicës ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Vitisë

Posted by:

Me datë 18 Prill 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takim me Kryetarin e Komunës së Vitisë Zt.Sokol Haliti. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.
Qëllimi i këtij takimi ishte që Kryetari i Komunës së Vitisë të njoftohet me aktivitetet, qëllimet dhe punën e Federatës ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Kamenicës

Posted by:

Me datë 16 Prill 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takim me Kryetarin e Komunës së Kamenicës Zt.Qëndron Kastrati dhe Drejtorin e Drejtoratit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Dr.Driton Maliqi. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.
Qëllimi i këtij takimi ishte që Kryetari i Komunës ...

Continue Reading →
0

Intervista e Kryetarit te FSSHK-së Dr.Blerim Syla për Radio Evropa e Lirë me temë A do të jetë stafi mjekësor sfidë për Spitalin e Prishtinës?

Posted by:

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina ende nuk ka një spital të vetin, ndonëse kohët e fundit janë ringjallur debatet rreth ndërtimit të tij. Pacientët, shërbimet shëndetësore i marrin nga ai primar, pra në Qendrat e Mjekësisë Familjare, nga të cilat vazhdohet për në shërbimet terciare, përkatësisht në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Qeveria e Kosovës tashmë ka ndarë shtatë milionë euro për ndërtimin e një spitali për kryeqytetin. Ndonëse ky projekt është i kamotshëm, asnjëherë nuk është jetësuar.

Së fundmi, ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Gjakovës

Posted by:

Me datë 08 Prill 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takim me Kryetarin e  Komunës së Gjakovës Zt.Ardian Gjini. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Qëllimi i këtij takimi ishte që Kryetari i Komunës së Gjakovës të njoftohet me aktivitetet, qëllimet dhe punën e Federatës së ...

Continue Reading →
0

Takim me Nënkryetarën e Komunës së Suharekës

Posted by:

Me datë 08 Prill 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takim me Nënkryetarën e  Komunës së Suharekës Znj.Mihrije Suka. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Qëllimi i këtij takimi ishte që Komuna e Suharekës të njoftohet me aktivitetet, qëllimet dhe punën e Federatës së Sindikatave të ...

Continue Reading →
0

Delegacioni nga FSSHK-së zhvillon takim me Ministrin e Shëndetësisë

Posted by:

Me date 02 Prill 2019

Delegacioni i udhëhequr nga Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës Dr.Blerim Syla dhe Përfaqësuesi i  QKUK-së Dr. Islam Krasniqi kanë zhvilluar takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Zt. Uran Ismaili dhe Këshilltarin e lartë të MSh-së Zt. Ardian Ferizi.  Temë e këtij takimi ishte situata aktuale në shëndetësi, gjendja pas aprovimit të Ligjit për Pagat, furnizimi me barna dhe njoftimi nga ana e Ministrit të Shëndetësisë lidhur me amendamentet të Ligjeve për Sigurime ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Mamushës

Posted by:

Me datë 27 Mars 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla dhe stafi mbështetës realizuan takime me Kryetarin e Komunës së Mamushës Zt.Abdulhadi Krasniç dhe drejtorin e Drejtoratit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Social Zt.Rujdi Mazrek. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Gjatë këtij takimi Kryetari prezantoi planin e punës dhe dinamikën e ...

Continue Reading →
0

Takim me Kryetarin e Komunës së Prizrenit

Posted by:

Me datë 25 Mars 2019 Kryetar i FSSHK-së Dr.Blerim Syla, Përfaqësues i Regjionit të Prizrenit Dr.Bajram Kryeziu si dhe stafi mbështetës realizuan takime me Kryetarin e Komunës së Prizrenit Zt.Mytaher Haskuka dhe drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi Zt.Visar Shehu. Në kuadër të projektit ‘Trupat Regjionale për dialog social” të mbështetur nga Olof Palme International Center me seli në Suedi në bashkëpunim me OJQ PEN dhe QPA  të implementuar nga Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës.

Gjatë këtij takimi Kryetari prezantoi planin ...

Continue Reading →
0
Page 1 of 9 12345...»
Creative Theme