Uncategorized

Telegram ngushëllimi

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës sot në mëngjes mori lajmin më të trishtë,për vrasjen mizore të anëtares së saj Asistentes së Stomatologjisë Gjyljeta Ukella nga Peja.

Sot punëtorët shëndetësor janë në zi,i gjithë vendi është në zi,një jetë tjetër u shua,një grua tjetër mbeti viktimë.

FSSHK kërkon nga autoritetet shtetërore që të zbardhet në detaj ky krimi dhe prejardhja e saj, njejtë të veprohet edhe për rastet të tjera ku viktima është GRUA,kurse autorëve të këtyre krimeve tu shqiptohet dënimi ...

Continue Reading →
0

FTESË PËR OFERTË

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës bënë ftesë për palët e interesuara për dorëzimin e ofertave për blerjen Loptop për nevojat e zyrës Qëndrore të FSSHK-së.

Ofertuesi duhet të kenë këto specifika :

Memoria: 256 ose 512 GB SSD

RAM: 8 ose 16 GB

Ekrani: 13.3” – 15.6”

Sistemi operativ: Ëindoës 10

Brendi: Lenovo, HP , Dell

Procesori: i5 apo i7

Ftesa për ofertë do të jetë e hapur shtatë (7)  nga dita e publikimit në webfaqe të FSSHK-së.

Të gjithë të interesuarit duhet të dorëzojnë ofertën në Zyrën Qendrore të FSSHK-së me adresë: ...

Continue Reading →
0

Intervista e Kryetarit te FSSHK-së Dr.Blerim Syla të dhënë në Kanalin 10 me temë “Kosova vonohet në sigurimin e vaksinës, MSH ndërron fjalët për datën e arritjes së saj”

Posted by:

Ministria e Shëndetësisë nuk ka ndonjë datë të saktë se kur mund të arrijnë në Kosovë vaksinat Pfizer/BioNTech dhe AstraZeneca, edhe pse ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj, kishte paralajmëruar se ardhja e tyre mund të pritet në shkurt.

Kryetari i Federatës së Shëndetësisë së Kosovës, Blerim Syla, thotë se Kosova është vonuar jashtëzakonisht shumë në sigurimin e vaksinës kundër koronavirusit. Sipas tij, autoritetet shëndetësore janë përqendruar vetëm te vaksina nga programi COVAX, që është donacion, pa bërë përpjekje serioze për ...

Continue Reading →
0

Vazhdim i Shpalles të interesi për Konsulent/e

Posted by:

Koalicioni për drejtësi shoqërore dhe të drejta socio-ekonomike

Termat e referencës për Konsulent/e

_______________________________________________

1.     Informata të përgjithshme

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës (FSSHK) përmes projektit “Dialog social për drejtësi sociale”, synon që të përmirësojë statusin e punëtorëve shëndetësor përmes shtrirjes së dialogut social në nivel vendi por edhe në nivel të sektorit/lokal, avancimin e të drejtave socio ekonimike të tyre, kushteve më të favorshme për punë, implementimin e Kontratës Kolektive dhe ligjeve të aplikueshme nga marrëdhënia e punës. Me qëllim ...

Continue Reading →
0

Posted by:

Me datë 01 shtator 2020, Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka zhvilluar takim me Zavendësministrin e Shëndetësisë Dr.Luan Gola. Gjatë takimit është biseduar për kategorizimin e shtesave për punëtorët shëndetësor, proces i cili ka përkrahjen e plotë të Ministrit Zemaj dhe Kryeministrit Hoti.
Po ashtu gjendja shëndetësore e stafit mjekësor gjatë pandemisë me COVID-19 mbetetet preokupim i dyanshëm.
Palët u pajtuan që nga java e ardhshme FSSHK-ja do të monitorojë propozim ndryshimet e Ligjit për Shëndetësi.
Continue Reading →

0
Page 1 of 4 1234
Creative Theme