Lajme dhe Ngjarje

URIME VITI I RI 2022

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shendetësisë se Kosoves  uron te gjithe anëtarëve, liderëve dhe punëtorëve shëndetësor Gëzuar Viti e Ri 2022.
Urojmë që viti i ardhshëm le te jetë një vit i suksesshëm në realizimin e të gjitha objektivave që garantojnë mirëqenie ekonomike dhe progres social.

Me respekt

FSSHK
0
Creative Theme