Lajme dhe Ngjarje

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës me dhimbje e pikëllim të thellë pranoj lajmin për humbjen e betejës me COVID-19 të kolegut, mjekut të nderuar e shumë të respektuar Dr.Burim Krasniqi , shpreh  ngushëllimet më të sinqerta për familjen e tij, kolegët dhe institucionet shëndetësor ku i ndjeri ka vepruar dhe punuar.

Dr.Burim Krasniqi do të mbahet mend për profesionalizmin, korrektësinë dhe urtësinë. Do të kujtojmë përherë e me dinjitet për kontributin që ka dhënë në sistemin shëndetësor.

Puna dhe vet sakrifica e punëtorëve shëndetësor ndër vite,e së fundmi edhe me Pandeminë COVID-19 ka dëshmuar përkushtimin maksimal të punëtorëve shëndetësor, mjekë dhe infermierë që si kur më parë të jenë në nivel të detyrës dhe shërbimit ndaj pacientëve, e që, fatkeqësisht po merr edhe jetë.

Do ta kujtojmë përjetësisht!

I qoftë i lehtë dheu i Kosovës!

Sinqerisht,

Dr. Blerim Syla

Kryetari i FSSHK

0
Creative Theme