Lajme dhe Ngjarje

Takimi i Kryetarit të FSSHK-së Dr. Blerim Syla me Kryetarin e BSPK-së Z. Avni Ajdini

Posted by:

Me datë 09.10.2017 Kryetari i FSSHK-së dr. Blerim Syla prit në takim Kryetarin e sapozgjedhur të BSPK-së zt. Avni Ajdinin.

Qëllimi i këtij takimi ishte me karakter njoftues dhe si i tillë u zhvillua në frymën e bashkëpunimit të Federatës me Konfederatën dhe strukturat e saj.

Gjatë këtij takimi palët u dakorduan që të thellojnë bashkëpunimin në mbrojtjën e interesave të të gjithë punëtorëve në nivel vendi.

0
Creative Theme