Lajme dhe Ngjarje

Takim në mes të FSSHK-së dhe Petrol Company

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e përfaqësuar nga Nënkryetari Blerim Delija në vazhdën e takimeve me subjektet afariste vendore me qëllim të përfitimit të beneficioneve për anëtarësinë e gjerë të saj,ka realizuar takimin e parë informative me Petrol Company-Kompani vendore e cila merret me furnizimi,shpërndarje dhe shitjen e produketeve të derivateve në gjithë territorin e Kosovës.

Gjatë këtij takimi u diskutuan modalitetet e ofertave në treg,mundësitë teknike për realizimin e marrëveshjes si dhe mundësitë për përfitim respektivisht zbritje në produktet e derivateve për anëtarësinë e gjerë të FSSHK.

Anëtarësia e gjerë do të njfotohet me kohë për të gjitha takimet në vijim të cilat FSSHK do ti realizojë me kompaninë në fjalë.

0
Creative Theme