Lajme dhe Ngjarje

Takim me Kryetarin e Kuvendit te Republikës së Kosovës

Posted by:

Sot delegacioni i FSSHK-së ka realizuar takim me Kryetarin e Kuvendit te Republikës se Kosovës z. Kadri Veseli.

FSSHK përshëndeti kalimin ne lexim te parë te Projektligjit mbi Pagat.

Gjatë takimit te dyja palët u dakorduan qe ne ditët ne vijim (ne mes te dy leximeve te Projektligjit) FSSHK do te japi argumentet lidhur me kërkesat e sajë.

Po ashtu FSSHK njofton te gjithë punëtorët shëndetësorë qe ditët ne vijim do i shfrytëzojë për te zhvilluar me  tej dialogun me te gjithë Deputet e Kuvendit te Republikës se Kosovës.

FSSHK përshëndet iniciativën e Kryetarit te Kuvendit për punësimin e mjekëve te rinj, specialisteve dhe stafit tjetër shëndetësorë me qëllim te vetëm ndaljen e migrimit te kësaj kategorie.

0
Creative Theme