Lajme dhe Ngjarje

Prononcimi i Dr. Dritan Korumit mbi sfidat e Shqipërisë në Shëndetësi dhe rolin e Sindikatës

Posted by:

Presidenti i Sindikates se Pavarur te Punonjesve Shendetesor te Shqiperise Dr. Dritan Korumi ne pronocimin e tij per Zerin e Amerikes per gjendjen e sistemit shendetesor ne Shqiperi dhe rolin e Sindikates, ne nder tjera ka pershendetur dhe vleresuar rolin  dhe aktivitetin e Federates se Sindikatave te Shendetesise se Kosoves ne krye me Kryetarin Dr. Blerim Syla, ju ftojme ta ndiqni ne vijim:

https://av.voanews.com/Videoroot/Pangeavideo/2017/10/d/d2/d2741886-42ec-4d85-b4da-1ca53bd7698e_mobile.mp4?download=1

0
Creative Theme