Komunikate per media-23.05.2017

Posted by:

Komunikatë për media

Të nderuar/a,

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës njofton opinionin e gjerë se siç edhe ka premtuar në Konferencë për media, me qëllim te adresimit të kërkesave tona që kanë të bëjnë me shëndetësinë, ne ju jemi adresuar Partive Politike të cilat garojnë në Zgjedhjet e  parakohshme të 11 Qershorit, me platformën tonë për një shëndetësi më të mirë.

Motoja e kësaj platforme është “Shëndetësia prioritet mbi prioritetet”.

Konsiderojmë se partitë politike do të dalin të vetëdijesuar në ...

Continue Reading →
0

Komunikat për media

Posted by:

Komunikatë për media

Të nderuar/a,

Njoftojmë opinionin e gjerë se Kryesia e FSSHK-së ne mbledhjen e mbajtur me dt. 15.05. 2017 ne konsultim me Këshillin Grevist pasi analizoi situatën e krijuar pas rënies së Qeverisë së Republikes së Kosovës arriti në këto konkluza:

  1. Pezullohet Protesta Publike e paralajmëruar të mbahet me dt. 05.2017 deri ne një vendim tjetër të Organeve me të larta të FSSHK-së.
  2. FSSHK-ja mbetet fuqishem prapa kërkesave të parashtruara në protestat dhe grevat e meparshme e të cilat do ...
Continue Reading →
0

Komunikate per media-28.04.2017

Posted by:

Komunikatë për media

 

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës i drejtohet opinionit të gjërë se Greva  24 orëshe e datës 27.04.2017 ka përfunduar me suksesë.

Gjatë kësaj kohe janë dhënë të gjitha shërbimet e interesit vital.

Të gjitha raportet e realizuara tregojnë për një Grevë të denjitetëshme.

Me këtë rast i falenderojmë të gjithë punëtorët shëndetësorë dhe popullatën me solidarizimin e kësaj Greve.

Është për tu ardhur keq sjellja inerte e Qeverisë ...

Continue Reading →
0

Takim me Olof Palme International Center

Posted by:

Me datë 27.01.2017 Përfaqësues të Olof Palme International Center zhvilluan takim pune me Kryetarin e FSSHK-së Dr. Blerim Syla.Përfazqëuesi I kësaj organizate nga Suedia Z.Johan Schmidt së pari falënderoi Kryetarin e FSSHK-së për gatishmërinë në lidhje me këtë takim dhe shpjegoi para të pranishmëve për punën të cilën Olof Palme Center është duke e zhvilluar në Kosovë konkretisht programi përfshin një përqendrim më të madh në forcimin e legjitimitetit të sindikatave dhe OJQ-ve për rritjen e aksesit në punë të ...

Continue Reading →
0

Delegacioni FSSHK-së në krye me Kryetarin Dr. Blerim Syla takoi Ministrin e Administratës Publike z. Mahir Yagcilar

Posted by:

Me datën 24.01.2017 Kryetari i FSSHK-së Dr. Blerim Syla Nënkryetarët Blerim Delija dhe Dr. Xhemajl Selmani si dhe Zyrtarja Ligjore Znj. Nora Murataj  takuan Ministrin e MAP-it Z. Yagcilar si dhe kabinetin e tij në përbërje të Zëvendësministrit  Hyseni, Këshilltari i Lartë politik z. Krasniqi, Drejtori i Zyrës Ligjore Z. Shamolli, në këtë takim u diskutua për projektligjin mbi pagat i cili u votua në Qeveri të Republikës së Kosovës.

Qëllimi i këtij takimi ishte shprehja e shqetësimeve në lidhje me ...

Continue Reading →
0

Nënshkimi i marrëveshjeve të bashkëpunimit me partnerët e KOSANA 2017-2020

Posted by:

Me 19 Janar 2017  Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka  mbajtur takim të  rregullët me partneret e projekitit KOSANA.

Ky projekt do te vazhdoj të kontriboj  përmirësimi i shëndetit dhe sigurisë sociale të popullatës në Kosovë përmes mbështetjes të pjesëmarrjes aktive nga shoqëria civile në lidhje me politikën shëndetësore e në veçanti në përkufizimin e sistemit të sigurimit shëndetësor. Projekti do të vazhdoj të bashkëpunoj deri në vitin 2020 me Federata Sindikale Shëndetësisë në Kosovë Shoqata Kombëtare e Diabetit ...

Continue Reading →
0

NJOFTIM

Posted by:

Anulohet Konkursi për Pozitën: Zyrtar/e Ligjore, Vendi: Zyra Regjional e Sindikatës në Gjakovë, të shpallur  në Gazetën ditore  “Epoka e Re” nga data 29 Dhjetor 2015 deri më date 05 Janar 2016.

Me respekt,

Continue Reading →
0
Page 32 of 36 «...10203031323334...»