Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Prishtinë, 31.10.17

Komunikatë për media

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, përshëndet propozimin për rritjen e buxhetit për shëndetësi në Projektligjin mbi Buxheti e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Në këtë mënyrë shpresojmë  se me këtë buxhet do të ketë rritje të mundësisë për ofrimin cilësor të shërbimeve shëndetësore për qytetarët e Republikës së Kosovës.

FSSHK po ashtu pret nga Qeveria realizimin e kërkesave tjera të dala nga marrëveshja me Koalicionin PAN, në të cilën parashihen rritja e pagave, rrezikshmëria , përmirësimin i kushteve të punës.

Me këtë ne i marrim përgjegjësitë tona dhe ecim më tutje për një shëndetësi me të mirë.

Po ashtu FSSHK inkurajon Ministrin e Shëndetësisë që të vazhdoj me reformat e nisura,  ne do jemi në krah të çdo procesi që e përmirëson gjendjen në shëndetësi.

 

Me respekt,

0
Creative Theme