Lajme dhe Ngjarje

FSSHK pranon mirënjohje për Solidaritet nga PSI

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka pranuar përmes postës Certifikatën e Solidaritetit nga Public Service International për kontributin e dhënë financiar në Fondin për ndihmë financiare për viktimat në Ishujt Karaibe pas Uraganit Irma.

 

0
Creative Theme