Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Me date 08 Qershor 2022

Kryetarja e  FSSHK-së Mr.Tevide Imeri, Përfaqësuesja e Regjionit të Mitrovicës MA.PT.Lirije Fazliu Bajraktari dhe Kryetarja e Komitetit të Gruas  së FSSHK-së Znj.Teuta Mikushnica kanë zhvilluar takim pune me kryesin e forumit të Gruas së FSSHK-së.  Temë e këtij takimi ishte situata aktuale në shëndetësi, fuqizimi dhe roli i gruas sindikaliste, po ashtu u diskutua për objektivat dhe aktivitetet të Komitetit të Gruas të Federatës së Sindikatës të Shëndetësisë së Kosovës gjatë vitit 2022. Takimi ishte konstruktiv dhe u dakorduam që formati i tillë i takimi të vazhdoj edhe më tutje.

FSSHK

0
Creative Theme