Lajme dhe Ngjarje

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Posted by:

Me anë të kësaj Komunikate njoftojmë opinionin e gjerë se në bazë të informatave nga terreni gjerë më tani Greva e punëtorëve shëndetësor është duke u respektuar në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Njëherit shfrytëzojmë rastin të falenderojmë qytetarët për mirëkuptim,punëtorët shëndetësor,menxhmentin në tërë institucionet shëndetësore të Kosovës.

Deri në këto momente FSSHK ka pranuar përkrhaje për Grevë nga Sindikata e Arsimit,Policisë,Administratës,Juridikaturës,Shoqata Sindikale e Ministrisë së Shëndetësië si dhe nga Sindikatat ndërkombëtare EPSU dhe PSI të cilat janë të shqetësuara me emigrimin e popullatës respektivisht emigrimin e punëtorëve shëndetësor në Republikën e Kosovës si rezultat i situatës së krijuar.

Dhe njëherë ia kujtojmë Qeverisë se ne jemi të hapur për dialog.

 

Kryetari i FSSHK-së

Dr. Blerim Syla

0
Creative Theme