Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës duke e parë situatën nga afër dhe raportimeve që vijnë nga terreni në lidhje me zbatimin e masave për parandalimin e Pandemisë së krijuar nga Corona Virus Covid-19  ku është kërkuar angazhimi maksimal i punëtorëve shëndetësor, mund të thuhet se niveli i mbrojtjes së punëtorëve shëndetësor nuk është i kënaqshëm,apelojmë tek Komitetet përkatëse të cilat po mirren me zbatimin e masave për parandalimin e Pandemisë së Corona Virus Covid-19 të fillojnë me trajnime të shpejta me theks të veqantë për stafin e mesëm me qëllim të mbrojtjes së shëndetit të tyre.

Edhe njëherë apel publik MBRONI PUNËTORËT SHËNDETËSOR që të jenë të aftë të ju ofrojnë shërbime.

Çdo neglizhencë e cila  si për pasojë do të kishte sëmundjen e njërit nga punëtorët shëndetësor do të bartet tek institucionet kompetente të Repubikës së Kosovës.

Me respekt,

FSSHK

0
Creative Theme