Lajme dhe Ngjarje

Komunikate per media-28.04.2017

Posted by:

Komunikatë për media

 

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës i drejtohet opinionit të gjërë se Greva  24 orëshe e datës 27.04.2017 ka përfunduar me suksesë.

Gjatë kësaj kohe janë dhënë të gjitha shërbimet e interesit vital.

Të gjitha raportet e realizuara tregojnë për një Grevë të denjitetëshme.

Me këtë rast i falenderojmë të gjithë punëtorët shëndetësorë dhe popullatën me solidarizimin e kësaj Greve.

Është për tu ardhur keq sjellja inerte e Qeverisë së Republikës së Kosovës karshi kërkesave tona.

Në fund ju njoftojmë se ditët në vijim FSSHK-ja gjegjësisht organet e saj më  të larta do të mblidhëm dhe të marrin vendim për hapat e më tutjeshëm nëse Qeveria vazhdon të sillet në këtë mënyrë.

Pra ne jemi në pritje , por  nuk do të ndalemi.

Me respekt,

Kryetari i Këshilli Qëndror Grevistë

Dr.Blerim Syla

Komunikate per media-28.04.2017

0
Creative Theme