Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës përshëndetë dhe i gëzohet informacionit nga ana e Barnatores Qëndrore për fillimin të furnizimit me barna gjë e cila është diskutuar edhe në takimin e sotëm me Ministrinë e Shëndetësisë Zt.Uran Ismaili.

Presim që në ditët dhe javët në vijim kjo përqindje të rritet dhe situata të stabilizohet.

Gjithashtu Ministri i Shëndetësisë ka premtuar që Kontratat që lidhën në vijim do të jenë në interesë të qytetarëve dhe kujdes të veçantë ruajtjen e buxhetit.

 

FSSHK

0
Creative Theme