Lajme dhe Ngjarje

Komisioni Verifikues per kandidaturave

Posted by:

Me date 04 Prill 2022,

Komisioni per verifikimin e kandidaturave në përbërje prej: Kryetarit të Komisionit verifikuese Dr.Jahir Lajqi dhe anëtarëve të Komisionit Nora Murataj dhe Yllka Krasniqi pas mbylljës së procesit të kandidaturave dhe verifikimit të dokumentacionit të pranuar nga ana e kandidatëve sipas kritereve të përcaktuar nga Këshilli Drejtues i FSSHK-së si organi më i lartë mes dy Kongreseve nga ana e kandidatëve konstaton se garën për Kongres IV-të të FSSHK-së e kanë kaluar :

1.Kandidat për Kryetar/e të FSSHK-së Znj.Tevide Imeri,

2.Kandidatatët për Nënkryetar të FSSHK-së Dr.Bajram Kryeziu dhe Z.Blerim Delija,

3.Kandidati për Kryetar të Këshillit Drejtues të FSSHK-së Dr.Naim Sahiti,

Të gjithë kandidatët të lar të cekur i kanë plotësuar të gjitha kriteret e përcaktuar bazuar në vendimin e Këshillit Drejtues.

 

0
Creative Theme