Lajme dhe Ngjarje

Këto janë kërkesat e Kryetarit te FSSHK-së në dëgjim publik që u mbajt me datë 10.08.2020 në Komisionin Parlamentar për Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale në lidhje me Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

Posted by:

0
Creative Theme