Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Kryetarës së FSSHK-së Znj.Tevide Imeri me temë “Punëtorët shëndetësor pa kontratë kolektive, në qershor presim finalizimin e saj” të dhënë në T7

Posted by:

Intervista e Kryetarës së FSSHK-së  Znj.Tevide Imeri të dhënë për T7  me temë ” Punëtorët shëndetësor pa kontratë kolektive, në qershor presin finalizimin e saj.

0
Creative Theme