Lajme dhe Ngjarje

FTESË PËR OFERTË

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës bënë ftesë për palët e interesuara për dorëzimin e ofertave për blerjen Loptop për nevojat e zyrës Qëndrore të FSSHK-së.

Ofertuesi duhet të kenë këto specifika :

Memoria: 256 ose 512 GB SSD

RAM: 8 ose 16 GB

Ekrani: 13.3” – 15.6”

Sistemi operativ: Windows 10

Brendi: Lenovo, HP , Dell

Procesori: i5 apo i7

Ftesa për ofertë do të jetë e hapur shtatë (7)  nga dita e publikimit në webfaqe të FSSHK-së.

Të gjithë të interesuarit duhet të dorëzojnë ofertën në Zyrën Qendrore të FSSHK-së me adresë: info@fsshk-eu, ose  Rr. Mustaf Kruja , Kati-5 Nr.17 , 10000 Prishtine deri me datën 30 Qershor 2021, ora 12:00 h. Numri kontaktues 045/588-902 ose 038726-246.

 

0
Creative Theme