Lajme dhe Ngjarje

FSSHK-ja ka shpallur Grevë të Përgjithshmë 24 orësh në gjitha Institucionet Shëndetësorë të Republikës së Kosovës

Posted by:

FSSHK-ja ka shpallur Grevë të Përgjithshmë 24 orësh në gjitha Institucionet  Shëndetësorë të Republikës së Kosovës 27 Prill 2017

0
Creative Theme