Lajme dhe Ngjarje

FSSHK – Anulon Ofertën me nr.001/2013

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës-FSSHK me 26.08.2013 Anulon Ofertën me nr.001/2013 për blerjen e Lokalit për nevojat e Zyrës Qendrore,për shkak të skadimit të afatit ligjor për kompletimin e dokumentacionit nga ana e ofertuesit.

0
Creative Theme