Lajme dhe Ngjarje

dr. Blerim Syla Kryetari i FSSHK-së, tema “Protestën e paralajmruese e punëtorëve shëndetësorë” me datë 29 Mars 2017

Posted by:

dr. Blerim Syla Kryetari i FSSHK-së, tema “Protestën e paralajmruese e punëtorëve shëndetësorë” me datë 29 Mars 2017

0
Creative Theme