Lajme dhe Ngjarje

Takim me KFOR-in Italian

Posted by:

Me datë 04.01.2019 Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës e vizituan pjesëtar të KFOR-it Italian .

Gjatë takimit Kryetari i FSSHK-së Dr. Blerim Syla njoftoi pjesëtarët e KFOR-it në lidhje aktivitetin e FSSHK-së përgjatë vitit 2018 dhe problemet të cilat po ballafaqohet sistemi shëndetësor në Kosovë e në veçanti gjendja e krijuar nga mos miratimi i Ligjit mbi Pagat si dhe greva 3 ditore qe u mbajt me të njëjtin qëllim, ku e potencoj qe arsyeja e vetme e pezullimit te sajë është qe ti jepen popullatës shërbimet e merituara si dhe ti hapet mundësi dialogut social. Pjesëtarët e KFOR-it u shprehen qe janë te njoftuar më gjendjen e krijuar  e posaçërisht atë ne shëndetësi dhe kërkuan qe te ruhet qetësia dhe ti epet mundësi dialogut.

 

 

0
Creative Theme