Lajme dhe Ngjarje

Posted by:

Skender Uka

 

(10.01.1962-18.11.2019)

Me rastin e ndarjes nga jeta të Kryesindikalistit për Regjionin e Mitrovicë Zt. Skenderu Uka, Këshilli Drejtues dhe Kryesia e FSSHK-së shprehin bashkëdhimbje me njerëzit e afërt të familjes, kolegëve dhe të gjithë ata që e njohën nga afër Skenderin. Dashuria për njerëzit , punën dhe angazhimin ndër vite ishin virtytet e tij.

0
Creative Theme