Lajme dhe Ngjarje

Konferencë për media e Kryeministrit me përfaqësuesit e sindikatave për hapat e përbashkët rreth rishikimit të Ligjit të Pagave , pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese

Posted by:

🟢 DREJTPËRDREJT me përfaqësues të sindikatave të pavarura, për hapat e përbashkët rreth rishikimt të Ligjit të Pagave, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese!

Posted by Avdullah Hoti on Wednesday, July 1, 2020

0
Creative Theme