Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Në vazhdën e komunikimit publik dhe të sinqertë të Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës me opinionin e mbarë Kosovar, Ju njoftojmë se dje me datë 03.02.2021 ju kemi adresuar partive politike si në vijim:

Lëvizja Vetëvendosje- LVV,

Lidhja Demokratike e Kosovës -LDK,

Partia Demokratike e Kosovës- PDK,

Alenaca për Ardhmërinë e Kosovës -AAK dhe,

Nisma Socialdemokrate- NISMA

Këto janë kërkesat e punëtorëve shëndetësor për partit politike në kohë kur ata po e shpalosin programin e tyre:

  1. Sa është e paraparë rritja e buxhetit në shëndetësi?
  2. Si do të jetë plani juaj për menaxhimin e Pandemisë COVID-19?
  3. Si do të përmirësohet mirëqenia e punëtorëve shëndetësor(pagat) forma dhe mënyra e saj?

Në fund Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës dhe anëtarësia e saj e gjërë me vëmendje do të përcjellin premtimet por njëkohësisht do të mbajnë në mend të gjitha ato të cilat nuk janë realizuar.

 

Me respekt,

Dr. Blerim Syla

Kryetar i FSSHK-së

0
Creative Theme