Lajme dhe Ngjarje

Komunikatë për media

Posted by:

Bazuar në listën e pritjes për stentim të pacientëve të Shërbimit të Kardiokirurgjisë me Kardiologji Invanzive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës  e përshëndetë dhe inkurajon Ministrin e Shëndetësisë dhe Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës   që të  vazhdoj duke rritë shërbimin, ne do të jemi bashkëpunues dhe në krah të çdo procesi që e përmirëson gjendjen në shëndetësi.

FSSHK

0
Creative Theme