Lajme dhe Ngjarje

Ju ftojmë të ndiqni intervistën e Kryetarit të FSSHK-së Dr.Blerim Syla të dhënë në RTK-1, në emisionin e Lajmeve Qëndrore me temë “Ndëshkohen mjekë, tre mjekë suspendohen nga puna ndërsa tre të tjerë dërgohën në komision disiplinor për shkak se nuk janë gjindur në vendin e punës”

Posted by:

0
Creative Theme