Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Nënkryetarit të FSSHK-së Dr.Xhemajl Selmani në RTK në emisionin “Në vëzhgim” me temë “Pagesa shtesë për të gjithë punëtorët”

Posted by:

Ku pjesëmarrës ishin edhe Ministri i Shëndetësisë Zt.Armend Zemaj, ish Drejtori i SHSKUK-së dr.Basri Sejdiu  dhe Kryetari i FSSHK-së Dr.Blerim Syla, Kryetari i Këshillit Drejtues Dr.Jahir Lajqi, Nënkryetari i FSSHK-së Mr. Blerim Delija me  temë ” “Pagesa shtesë për të gjithë punëtorët” nga minutat  21:12.

0
Creative Theme