Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Kryetarit të Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës Dr.Blerim Syla në emisionin e Lajmeve Qëndrore në Radiotelevizionin 21 ku pjesëmarrës ishte edhe përfaqësuesi nga Shoqata e të drejtave të pacientëve Z.Besim Kodra me temë “Vaksina kundër COVID-19”

Posted by:

0
Creative Theme