Lajme dhe Ngjarje

FSSHK dhe SHSKUK nënshkruajnë Memorandum të bashkëpunimit

Posted by:

Federata e SIndikatave të Shëndetësisë së Kosovës dhe Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës me datë 20.09.2017 nënshkroi Memorandum të bashkëpunimit me qëllim të realizimit të aktiviteve të përbashkëta me qëllim të përmirësimit të imazhit të punës së insititucioneve shëndetësore, të punësuarve në SHSKUK dhe shkëmbimin e informacioneve të rëndësishme në fushën e shëndetësisë.

Me këtë memorandum parashihet që palët të shkëmbejnë informacione të ndryshme të cilat paraqesin sotriet e suksesit të insititucioneve në varësi të SHSKUK-së si dhe storie të suksesit të profesionistëve shëndetësor, gjithmonë në interes të avancimit të shërbimeve shëndetësore dhe ngritjes së bashkëpunimit në mes të punëtorëve shëndetësor dhe shfrytëzuesve të shërbimeve shëndetësore në Kosovë.

 

 

0
Creative Theme