Lajme dhe Ngjarje

Intervista e Kryetarit të FSSHK-së Dr.Blerim Syla në Klan Kosovë  në emision NIN “Ndrrimi i natës” ku pjesëmarrës ishin edhe Kryetari i Odës së Mjekëve  Dr.Pleurat Sejdiu, dhe dr.Jehona Krasniqi mjeke vullnetare në Klinikën Infektive me  temë “Shëndetësia në prag të kolapsit? A rrezikon Kosova të mbetet pa mjeke?

Posted by:

 

 

0
Creative Theme