Lajme dhe Ngjarje

Posted by:

Delegacioni i kryesuar nga Kryetari i FSSHK-së Dr.Blerim Syla ,Nënkryetar i FSSHK-së Dr.Xhemajl Selman si dhe  përfaqësuesi i FSSHK-së në Bordin Drejtues të FSSHK-së Dr.Islam Krasniqi kanë zhvilluar sot takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Dr.Arben Vitia dhe kabinetin e tij me të cilin diskutuan dhe u dakorduan për bashkërendim dhe bashkëveprim me qëllim të ndërmarrjes së masave adekuate për luftimin e COVID-19 si dhe  marrjen e masave për mbrojtjen e punëtorëve shëndetësor,  për të cilët  Ministri Vitia shprehu mirënjohje dhe lavderoi punën e tyre ndaj pacientëve.

0
Creative Theme