Archive for June, 2018

Komunikatë për media

Posted by:

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës përshëndetë dhe i gëzohet informacionit nga ana e Barnatores Qëndrore për fillimin të furnizimit me barna gjë e cila është diskutuar edhe në takimin e sotëm me Ministrinë e Shëndetësisë Zt.Uran Ismaili.

Presim që në ditët dhe javët në vijim kjo përqindje të rritet dhe situata të stabilizohet.

Gjithashtu Ministri i Shëndetësisë ka premtuar që Kontratat që lidhën në vijim do të jenë në interesë të qytetarëve dhe kujdes të veçantë ruajtjen e buxhetit.

 

FSSHK

Continue Reading →
0

Kryetari i FSSHK-së diskuton me Ministrin e Shëndetësisë për Ligjin e Pagave

Posted by:

Kryetari i FSSHK-së Dr. Blerim Syla zhvilloi  takim pune me Ministrin e Shëndetësisë Z. Uran Ismaili me të cilin bisedoi në lidhje me Projektligjin mbi pagat i cili pritet të kalojë në Qeveri javën e ardhshme.

Gjatë këtij takimi Kryetari i FSSHK-së e njoftoi Ministrin me draftin të cilin Ministria e Administratës Publike e ka hartuar e në të cilin janë përcaktuar koeficientet e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve me theks të veçantë të punëtorëve shëndetësor, Kryetari e ...

Continue Reading →
0
Creative Theme