Archive for February, 2017

Takim me Olof Palme International Center

Posted by:

Me datë 27.01.2017 Përfaqësues të Olof Palme International Center zhvilluan takim pune me Kryetarin e FSSHK-së Dr. Blerim Syla.Përfazqëuesi I kësaj organizate nga Suedia Z.Johan Schmidt së pari falënderoi Kryetarin e FSSHK-së për gatishmërinë në lidhje me këtë takim dhe shpjegoi para të pranishmëve për punën të cilën Olof Palme Center është duke e zhvilluar në Kosovë konkretisht programi përfshin një përqendrim më të madh në forcimin e legjitimitetit të sindikatave dhe OJQ-ve për rritjen e aksesit në punë të ...

Continue Reading →
0

Delegacioni FSSHK-së në krye me Kryetarin Dr. Blerim Syla takoi Ministrin e Administratës Publike z. Mahir Yagcilar

Posted by:

Me datën 24.01.2017 Kryetari i FSSHK-së Dr. Blerim Syla Nënkryetarët Blerim Delija dhe Dr. Xhemajl Selmani si dhe Zyrtarja Ligjore Znj. Nora Murataj  takuan Ministrin e MAP-it Z. Yagcilar si dhe kabinetin e tij në përbërje të Zëvendësministrit  Hyseni, Këshilltari i Lartë politik z. Krasniqi, Drejtori i Zyrës Ligjore Z. Shamolli, në këtë takim u diskutua për projektligjin mbi pagat i cili u votua në Qeveri të Republikës së Kosovës.

Qëllimi i këtij takimi ishte shprehja e shqetësimeve në lidhje me ...

Continue Reading →
0
Creative Theme