Archive for January, 2017

Nënshkimi i marrëveshjeve të bashkëpunimit me partnerët e KOSANA 2017-2020

Posted by:

Me 19 Janar 2017  Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka  mbajtur takim të  rregullët me partneret e projekitit KOSANA.

Ky projekt do te vazhdoj të kontriboj  përmirësimi i shëndetit dhe sigurisë sociale të popullatës në Kosovë përmes mbështetjes të pjesëmarrjes aktive nga shoqëria civile në lidhje me politikën shëndetësore e në veçanti në përkufizimin e sistemit të sigurimit shëndetësor. Projekti do të vazhdoj të bashkëpunoj deri në vitin 2020 me Federata Sindikale Shëndetësisë në Kosovë Shoqata Kombëtare e Diabetit ...

Continue Reading →
0
Creative Theme